da li ste znali?

NE MOŽETE MIRNO DA SPAVATE JER PARTNER IMA PROBLEM SA HRKANJEM: Ovo sjajno rešenje će vas osloboditi muke!

0

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uporno hrkanje onemogućava miran san i izaziva nesanicu, predstavlja veliki problem i za osobu koja hrče, i za ljude u okruženju. Dugo je traženo efikasno i što jednostavnije rešenje za ovu tegobu i ono je konačno pronađeno! Iskoristite sniženje od 50% i bez komplikovanih procedura i čekanja, uz pomoć proteze protiv hrkanja, imaćete slobodno disanje i miran san!

 

Proteza za hrkanje
foto: Promo

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Proteza ujedno eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.

 

Proteza za hrkanje
foto: Promo

Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženju klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 4.060 rsd.


Požurite, količine su ograničene!

 

*Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

 

 

 

 

 

makonda-tracker