pravi izbor za vas

PRAVO JE VREME ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA: Na ovaj način, uz pomoć prirode, imaćete vitko I zdravo telo!

0

Izašli smo iz zime, pa hladno i tmurno vreme ne može psihički da utiče na nas, a leto i velike vrućine tek predstoje. Iskoristimo ga pametno!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proleće je pravo vreme da se započne sa unošenjem pozitivnih promena u život. Izašli smo iz zime, pa hladno i tmurno vreme ne može psihički da utiče na nas, a leto i velike vrućine tek predstoje. Iskoristimo ga pametno! Dovedite svoje telo i um u zavidan položaj i dočekajte leto zdravi i atraktivni!

Svaki problem sa kojim treba da se suočimo nije nastao preko noći, pa neće ni nestati tako lako. Potrebno vam je, pre svega, da imate volju i želju, i pola posla ste odradili. Sa druge strane, potrebno je da povećate malo fizičku aktivnost (umesto da idete 2 stanice autobusom, idite pešaka; svaki momenat koji se ukaže za hod i iskoristite, ma koliko kratak bio) i nemojte uzimati neispitane, hemijske supstance kako bi vam pomogle – okrenite se prirodi i vaš uspeh će biti efikasan i trajan.


Green Fit biljne kapi za mršavljenje predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine. Ekstrakti herbe rastavića, lista breze, ploda morača, kore krušine i rizoma đumbira MOĆNA su kombinacija za sjajne rezultate, bez opasnog jo-jo efekta.

 

Ponesite ih u torbi, popijte sa svojim omiljenim čajem ili vodom i osetite svoju dozu energije i snage. Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom pomoći da smanjite broj kilograma.

 

fit green kapi
foto: Promo

DOZIRANJE I TRAJANJE TERAPIJE

 

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno ujutru i uveče po 75 kapi (2,5 ml) ukupno 150 kapi (5 ml) i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana. Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu (6 bočica), a na dalje po potrebi.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

 

 

 

makonda-tracker