icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

odlično rešenje

PAMETNI KOREKTOR ZA KIČMU SA SENZOROM: Pojas koji vas opominje tako što VIBRIRA kada savijete leđa!

Podeli:

Ovo nam treba ne bismo li se konačno ispravili – pojas koji opominje!

foto: promo
foto: promo

Pošto se nikad nećemo naučiti pameti koliko god da nas bole leđa i večito ćemo se kriviti sve dok nas neko ne opomene, evo rešenja – pojas za leđa sa senzorom koji vam ne da da se krivite – pogledajte OVDE!

 

Ovo je specijalni poja za leđa sa SENZOROM! Kakvim senzorom? Onim koji detektuje kada držite leđa u nepravilnom položaju i koji vas opomene da treba da se ispravite! Izgleda na „prvu loptu“ kao i svaki drugi, ali ima mali senzor i rukovanje njime je sasvim jednostavno – ima samo jedno dugme koje se pritisne pre stavljanja pojasa na leđa.

 

Neuporedivo je bolji od brojnih drugih pojaseva, jer često zaboravimo na držanje, opuštamo se previše i predugo boravimo u lošem položaju. Kičma tako lako strada. Zato je ovo sjajna stvar, jer zavibrira tek toliko da nam kaže „hej, ispravi leđa“, a nema nikakvih neprijatnih osećaja. Takođe, nije bučan, pa nećete doživljavati neprijatnosti ako se oglasi na poslu/javnom mestu.

***Da li može da se kupi negde kod nas? Može i to online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 2.190 rsd.***

 

Hangar
foto: promo

 

Može da se nosi ispod ili preko tanke majice (kako biste osetili kad zavibrira). Bretele su podesive, nisu grube već naprotiv prijatne za nošenje. Pojas nema apsolutno nikakvih neželjenih efekata, pa ga mogu nositi i odrasli i nešto starija deca.

 

Prema istraživanjima koja su sprovedena sa ispitanicima koji su nosili ovaj korektor sa senzorom, nošenje samo 2 sata dnevno ovog korektora u roku od samo 3 nedelje donelo je primetno poboljšanje.

***Poručite odmah pojas u sivoj i/ili roze boji (koje su u ponudi) online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 2.190 rsd.***

Inicijalizacija u toku...