prži masti

PRIRODNI PREPARAT PURE SLIM ISTOPIĆE VAŠE MASNE NASLAGE: Ne propustite sniženje od 50 odsto i šansu za vitku liniju!

0

Masne naslage koje se natalože u predelu stomaka i bokova najteže je istopiti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Predstavlja veći estetski problem, ali što je još gore, dovodi i do mnogih zdravstvenih problema, kao što su dijabetes i srčana oboljenja. Imate želju da se otarasite tog neprijatelja, ali ne možete da priuštite sate u teretani ili sate vežbanja kod kuće? Nema problema! U pomoć stiže prirodni preparat – Pure Slim.

 

Pure slim
foto: Promo

Pure Slim prava je formula za revitalizaciju vašeg organizma. Potpuno prirodan preparat nastao kao kombinacija minerala, vitamina i omega 3 masnih kiselina dobijenih iz sinetrola (anthocyanin, citrusi, cianidin – 3 – glicosid, flavanon, grejpfrut, hesperidin, naringin, neohesperidin, polifenoli, crvena i slatka narandža) i matcha Japanskog zelenog čaja, učiniće vaše telo osveženo i bez nepotrebnih kilograma za veoma kratko vreme, a 100% prirodno.

Kliničke studije pokazale su da supstanca – Sinetrol®Xpur, koja je glavni sastojak Pure Slim-a, ima povoljan efekat na gubljenje masnih naslaga u predelu stomaka i bokova.

 

Pure slim
foto: Promo
  • Reguliše metabolizam
  • Ubrzava proces varenja
  • Eliminiše masne naslage
  • Revitalizuje vaš organizam

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po PROMO ceni od SAMO 1.990 rsd!

* Iskoristite i dodatnu akciju i za 2 naručena pakovanja dobićete treće na poklon, a ako naručite 3 pakovanja, još 2 stižu na vašu adresu!

 

 

makonda-tracker