lako je

DOVEDITE LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Uz malu pomoć prirode i truda možete imati idealnu figuru, ovo je tajna uspeha!

0

Opet se nalazimo na ulasku u proleće sa istim brigama na umu – kako smršati što pre? Bliži se leto, vreme kada se nose šortsevi, haljine, majice bez rukava, bermude, a niste spremni za to fizički, pa ni psihički.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Počeli biste sa rigoroznom dijetom, ali ne možete dugo da izdržite na njoj, pa se vratite starim navikama, osećate se loše zbog toga i, odjednom, stvorili ste se u začaranom krugu od „ja to mogu“ do „ja to ne mogu“, dok ne počnete da se ubeđujete kako vas u stvari nije ni briga kako izgledate.

 

Ne morate prolaziti kroz ovaj rolerkoster emocija zbog procesa mršavljenja. Za početak je potrebna volja, mala pomoć sa strane koju uzimate iz prirode i svesnost da ne treba ničega da se odreknete.

 

Pure Kick sagorevač masti omogućiće vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 rsceptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centralnog nervnog sistema.

 

Pure Kick
foto: Promo

 

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka:

 

  • Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti.
  • Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti.
  • Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića.
  • Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost.
  • Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim.
  • Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela.
  • Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snanje i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

 

Pure Kick deluje u tri sfere:

 

1. Ubrzava metabolizam,

2. Smanjuje apetit,

3. Povećava energiju.

 

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kick sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već da sačuva vašu mišićnu masu.

 

Poručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promo ceni od 4.460 rsd .

 

*Ukoliko naručite 2, treći dobijate na poklon. Ukoliko naručite 3, još dva dobijate na poklon.

makonda-tracker