sve je moguće

PONOVO IMAM KONTROLU NAD SVOJIM TELOM I ŽIVOTOM: Branko je ispričao kako je skinuo skoro 18 KG za MANJE od 6 meseci!

0

Green Fit biljne kapi su dijetetski suplement na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda morače, kore krušine i rizoma đumbira.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Još na prvoj godini fakulteta, pre nekoliko godina, stigao sam bio do tačke u kojoj mi je svaka aktivnost, pa i penjanje uz stepenice, predstavljala problem. Imao sam preko 90 kg (visok sam 172 cm) i bio sam u teškoj depresiji. Jeo sam samo pice i hranu iz pekare, jer nisam morao da trošim vreme i energiju na pripremu hrane. Uglavnom bih ostajao u krevetu sve vreme, spremao ispite, a u slobodno vreme gledao serije i filmove u tom istom krevetu. Nisam izlazio, nisam imao nikakav društveni život, a pozive za izlazak i druženje sam odbijao zbog nezadovoljstva svojim izgledom i zbog nedovoljno samopouzdanja."

 

"Jednog dana sam, spremajući se za predavanje, shvatio da mi više ništa od odeće ne pristaje. U tom momentu sam presekao – bilo je krajnje vreme da se pokrenem i preuzmem kontrolu nad svojim telom i svojim životom. Rešio sam da potražim neki savet na internetu i naišao sam na biljne kapi Green Fit. Video sam da je puno zadovoljnih korisnika pisalo svoja iskustva, a neki su čak priložili i svoje fotografije pre i posle. Rešio sam da probam i ja, i poručio prvu turu kapi. Uz kapi sam dobio i mini jelovnik sa savetima za zdraviju i uravnoteženu ishranu, kao i preporuke za umerenu fizičku aktivnost. Pomislio sam da mi je to prilika da počnem da se menjam. Svidelo mi se što nisu obećavali nerealno mršavljenje i čudesne rezultate preko noći, već su insistirali na zdravom ritmu topljenja naslaga."

 

"Počeo sam da hodam svakodnevno do fakulteta i nazad, jeo sam zdravu hranu, izbacio gazirana pića… I na kraju, uz sve to i svakodnevno uzimanje Green Fit kapi, nakon tri ipo meseca sam spao na 79 kg! To me je još više motivisalo i rešio sam da se učlanim u lokalnu teretanu. Nakon još mesec ipo dana, došao sam do 72,5 kg. Bio sam presrećan! Imao sam toliko energije, kretao sam se mnogo lakše i prestao sam da izbegavam druženja."

 

biljne kapi
foto: Promo

"Upoznao sam predivnu devojku na drugoj godini sa kojom sam i sada u vezi i prosto ne mogu da verujem koliko mi se život preokrenuo na bolje. Svima koji se osećaju zaglavljeno i izgubljeno želim da kažem da su na samo jednu odluku od zdravijeg i srećnijeg života. Svima preporučujem da probaju Green Fit biljne kapi, jer definitivno nemaju šta da izgube sem viška kiliograma! Ja sam živi svedok da je moguće prekrenuti sve na bolje!"

 

biljne kapi
foto: Promo

Green Fit biljne kapi su dijetetski suplement na bazi ekstrakata herbe rastavića, lista breze, ploda

morače, kore krušine i rizoma đumbira. Predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni

sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način

olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene

telesne težine.

Potpuno su prirodne, neškodljive, na bazi izabranog lekovitog bilja, bez konzervanasa, veštačkih boja i

mirisa, čime garantovano u svoj organizam unosite samo proverene sastojke koji će vam pritom

pomoći da smanjite broj kilograma.

 

DOZIRANJE I TRAJANJE TERAPIJE

 

Green Fit biljne kapi uzimaju se dva puta dnevno ujutru i uveče po 75 kapi (2,5 ml) ukupno 150 kapi

(5 ml) i traju oko 10 dana. 3 bočice ovih kapi su dovoljne za mesec dana.

Za najbolje rezultate vam preporučujemo da koristite Green fit biljne kapi 2 meseca u kontinuitetu

(6 bočica), a na dalje po potrebi.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga

naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

biljne kapi
foto: Promo

 

 

makonda-tracker