Sjajan predlog

PERSPI GUARD: Najefikasnije rešenje protiv neprijatnog, prekomernog znojenja!

0

Da li se mnogo znojite u stresnim ili neprijatnim situacijama? Pa Vam postane nelagodno jer ste svesni da se mnogo znojite i to se onda udvostruči i znoj bukvalno izbija na sve strane?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pažljivo birate odeću jer ne želite da izaberete onu na kojoj će se videti fleke od znoja i uvek ste pod nekom dozom stresa, jer ne znate kada će se ponoviti takva situacija.

 

Više o tome ne morate da brinete! Na našem tržištu, napokon, postoji proizvod koji, na neinvanzivan način, može da reši problem prekomernog znojenja.

Perspi Guard je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža prijatan osećaj, a time i samopouzdanje.

 

Perspi Guard je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a ujedno je i dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije (blažih oblika hiperhidroze, malo jačeg znojenja...).
Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija.

 

hangar
foto: promo

 

Perspi Guard uvezen je iz Engleske, gde je i napravljen. Testiran je laboratorijski u potpunosti, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. Namenjen je ženama kao i muškarcima svih starosnih doba, za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima, grudima/leđima.

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi se sprečili znojenje i neprijatni mirisi. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Perspi Guard naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.100 rsd.

hangar
foto: promo

 

* Perspi Guard nije dnevni dezodorans, već medicinski antiperspirant. Ne nanositi na oštećenu kožu. Nakon brijanja ili depilacije ne nanositi sprej 24h da ne bi došlo do iritacije kože. Trudnice i dojilje moraju se posavetovati sa lekarom pre upotrebe preparata.

makonda-tracker