muškarci, obratite pažnju

PROSTA DROPS: Rešite probleme sa prostatom na prirodan način uz pomoć ovih biljnih kapi!

0

Nakon mnogo godina proučavanja i raznih neuspeha, istraživači organskih proizvoda uspeli su da stvore moćnu formulu nazvanu Prosta Drops, zasnovanu samo na prirodnim supstancama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Hronični prostatitis je bolest koja pogađa približno 40% muške populacije. U većini slučajeva javlja se nemar i oboljenje se ne leči, a upravo ova disfunkcija dovodi do pojave impotencije. Nakon mnogo godina proučavanja i raznih neuspeha, istraživači organskih proizvoda uspeli su da stvore moćnu formulu nazvanu Prosta Drops, zasnovanu samo na prirodnim supstancama.

Prosta Drops preparat napravljen je od biljaka za koje je naučno dokazano da su korisne za poboljšanje funkcije prostate. Prirodni sastojci koji se nalaze u sastavu biljaka mogu vam pomoći da poboljšate cirkulatorni sistem, normalizujete proces mokrenja, povećate imunitet i povećate libido. Najvažnije supstance sadržane u ovom proizvodu su sastojci biljaka: Equiseti 20%, Calendulae 20%, Visci 20%, Petasites 15%, Corylus 15%, Linatia Vulgaris 10%.

 

hangar
foto: promo

Antibakterijsko i antiseptično delovanje Prosta Drops kapi značajno smanjuje broj patogenih bakterija i mikroorganizama koji uzrokuju prostatitis. Ovaj proces u osnovi doprinosi uklanjanju uzroka ove disfunkcije. Bioaktivni biljni ekstrakti imaju vrlo jaka antiinflamatorna, antioksidativna i regenerativna svojstva krvnih sudova, a uz to stimulišu mikrocirkulaciju u tkivima žlezda i pomažu u obnavljanju pogođenih funkcija. Zbog diuretičkog dejstva organskih sastojaka, uklanjaju se poremećaji mokrenja i ublažavaju upale i grčevi.

Redovnom upotrebom Prosta Drops kapi povećava se protok urina i postepeno smanjuje česta potreba za mokrenjem, posebno noću. Neudobnost, osećaj sagorevanja, kao i osećaj nepotpunog pražnjenja bešike i druge neprijatne senzacije postepeno će se smanjivati, a proces mokrenja postaće lakši. Poboljšava se regeneracija funkcije prostate i uretre, doprinosi se obnavljanju normalnog polnog života i plodnosti, kao i povećanju potencije i libida. Kontinuirana upotreba Porsta Drops kapi može pomoći u sprečavanju pogoršanja prostatitisa i s njim povezanih poremećaja seksualnog zdravlja.

Prosta Drops kapi naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po PROMO ceni od 2.590 rsd!

 

*Celokupnu ponudu preparata pogledajte klikom OVDE.


 

 

makonda-tracker