da li ste znali?

OBEZBEDITE SEBI I SVOJIM NAJDRAŽIMA NAJBOLJU ZAŠTITU: Ovo je inovativno rešenje za celu porodicu!

0

Pravo rešenje za vasd

jj
foto: Promo

Zagađenje vazduha, alergije, pandemija... nikako da se nadišemo čistog, kvalitetnog vazduha. Umesto da izbegavate izlaženje napolje i provetravanje prostorija, predstavljamo vam inovativno rešenje za ovaj problem!

Višenamenska plastična maska pod nazivom „Zelena maska“ proizvod je kompanije CCS Solutions i odabrana je na konkursu za inovativna rešenja za suzbijanje efekata pandemije, od strane Fonda za Inovacionu delatnost, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

 

ggg
foto: Promo

 

Maska je napravljena tehnologijom brizganja plastike, od materijala LDPE (low – density polyethylen), koji je neškodljiv. U pitanju je materijal koji odlikuje manja zatezna čvrstoća i povećana rastegljivost, što odgovara upravo potrebi da maska meko prijanja na lice.

Maska se sastoji od tela i poklopca. Filter se postavlja između tela maske i poklopca. Sterilizacija maske je moguća kraćim prokuvavanjem na temperaturi od 80 do 90 stepeni, ili brisanjem alkoholom.

 

ggg
foto: Promo

 

Masku naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po promotivnoj ceni od 402 rsd!

 

* Garancija na masku je 3 godine. Ukoliko je maska fizički oštećena ili je tretirana sredstvima koja nisu predviđena za LDPE, garancija neće biti priznata.

 

 

makonda-tracker