sjajan predlog

PRAKTIČAN NAČIN KAKO SPREČITI PREKOMERNO ZNOJENJE I NEPRIJATNE MIRISE: Rešite ovaj problem zauvek!

0

Prekomerno znojenje i neprijatan miris umeju da bude veliki problemi. Osim što odbijaju ljude iz našeg okruženja, izazivaju neprijatne komentare i situacije, ali utiču i na samopouzdanje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naučnici su mnogo truda uložili upravo u razrešavanje i osmišljavanje fomule koja bi rešila problem hiperhidroze ili kako to jednostavnije zovemo prekomernog znojenja. Konačno se i na našem tržištu nalazi proizvod koji rešava ovaj problem.

 

Perspi Guard® sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa. Pruža prijatan osećaj, a samim tim i samopouzdanje! Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze, a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnij događaja poput venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa, stresnih situacija...

Perspi Guard® je u potpunosti laboratorijski testiran: prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje. Namenjen je i ženama i muškarcima svih starosnih doba.

 

foto: Promo

 

Na početku tretmana preporučuje se korišćenje 5 večeri za redom, radi veće efikasnosti, a nakon toga maksimalno 3 puta nedeljno, kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Dva-tri puta prsnete željeni deo tela i sačekate da se osuši. Poželjno je narednog jutra isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Perspi Guard® sprej naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

>

  • Ukoliko sprej nanosite ispod pazuha, preporuka proizvođača je da se obrijete kako bi dejstvo bilo efikasnije, ali nakon toga sačekati 24h pre nanošenja kako ne bi došlo do iritacije kože
  • Ne nanositi na oštećenu kožu
  • Trudnice i dojilje se moraju konsultovati sa lekarom pre korišćenja.

 

makonda-tracker