pomozite sebi

MIRAN SAN BEZ HRKANJA: Olakšajte sebi i drugima uz ovo inovativno i efikasno rešenje!

0

Hrkanje može biti veoma iritirajuće, pogotovo za osobe koje spavaju pored ili u neposrednoj blizini. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Osim što treba da mislite na vaše bližnje, prvenstveno morate da brinite i o svom zdravlju. Kako ne bi došlo do većih komplikacija, rešite ovaj problem na prirodan i efikasan način, bez operacije i čekanja!

 

 

Hrkanje može naneti vašem organizmu veliku štetu – od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije i nervoze. Međutim inovativno rešenje – proteza protiv hrkanja - će vam pružiti miran san i slobodno disanje!

 

foto: promo

 

 

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti, a vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Ujedno proteza eliminiše i škrgutanje zubima u toku sna.

 

 

foto: promo

 

Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženju danas OVDE, po ceni od 4.060 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana od 9 do 17h.

 

*Količine su ograničene.

makonda-tracker