Sjajan predlog

IDEALNO I BRZO REŠENJE ZA PREKOMERNO ZNOJENJE: Preuzmite stvar u svoje ruke i pobedite hiperhidrozu!

0

Prekomerno znojenje (hiperhidroza) mnogima može predstavljati veliki i neprijatan problem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Iako je normalna pojava, pogotovo u letnjim danima ili tokom vežbanja, može da vam poremeti svakodnevnicu i da vas sputava u redovnim obavezama. Može da vam remeti društveni život ili da izazove depresiju i emotivni disbalans.

 

Hiperhidroza može da se javlja na različitim delovima tela – stopala, ruke, glava, teme, pazusi…

 

Njegova pojava normalna je i kada smo pod stresom.

U svakom slučaju obilno znojenje krajnje je neprijatan problem, koji komplikuje druženje, komunikaciju, ali i romatični život čoveka. Iako započinje kao fizički problem može da izazove i emotivni disbalans, povlačenje iz društva, što u pojedinim slučajima može da dovede i do depresije.

 

 

 

Kako ne biste dobar deo dana provodili boreći se sa znojenjem, flekama od znoja na odeći, neprijatnim mirisom, poslušajte ovaj savet i rešite se muke! O delotvornosti proizvoda Perspi Guard svedoče mnogi zadovoljni klijenti.

 

foto: promo

 

Perspi-Guard Sprej je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa,pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških obika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski Antiperspirant protiv prekomernog znojenja (Hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.370 rsd, a porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

 

makonda-tracker