rešite se muke

REAGUJTE NA VREME: Osluškujte vaš organizam i rešite hormonski disabalans pre pojave većih zdravstvenih problema!

0

Hormonska oboljenja su sve češća pojava kod žena. Neredovni ciklusi, koji mogu biti produženi ili skraćeni, prvi su znak hormonskog disbalansa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Razni su simptomi koji mogu ukazati na nestabilnost hormona kao što su promene u ciklusu, izostanak ovulacije, pojava akni, česte glavobolje, pojačano znojenje, opadanje kose, povećanje telesne težine. Nekada može doći i do većih oboljenja, a sindrom policističnih jajnika je najčešći problem kod većine žena koji može dovesti i do steriliteta. Zato je neophodno da uvek osluškujte svoj organizam i na vreme da reagujete.

 

Vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama. Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

 

foto: promo

 

Prednosti Folinomela za PCOS:


– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Poboljšava anksioznost
– Rešava problem mioma na meterici
– Rešava problem nervoze, prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama

 

Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana po ceni od 2.990 rsd za pakovanje od 20 kesica.

makonda-tracker