zdravlje žene

BROJ ŽENA KOJE SE BORE SA POLICISTIČNIM JAJNICIMA JE U PORASTU: Ovo je najefikasniji način da ih pobedite!

0

Statistika je pokazala da su policistični jajnici najčešće hormonalno oboljenje kod žena. Više od 10 odsto dama u reproduktivnom dobu pati od ovog sindroma. Mnogo njih nažalost nije upoznato sa sindromima koje policistični jajnici donose, pa nisu ni svesne da ih imaju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

PCOS, iliti sindrom policističnih jajnika, najčešći je uzrok izostanka ovulacije. On takođe uzrokuje anovulaciju, sterilitet, povećanu telesnu težinu, opadanje kose, pojačanu maljavost, te pojavu akni po licu i leđima.

 

Ukoliko mučite muku sa ovim problemom, vreme je da se upoznate sa Folinomelom, proizvodom sa posebnom medicinskom namenom, koji se pokazao delotvornim kod žena sa ovim tegobama.

 

Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindrom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

 

foto: Promo

*Proizvod je odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine).

 

Prednosti Folinomela za PCOS:

 

 

Naručite ga OVDE po ceni od 2.990rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.
 

 

 

makonda-tracker