DA LI STE ZNALI?

DOKTOR KON ISTIČE DA VISOKE TEMPERATURE NE SPREČAVAJU VIRUS DA SE ŠIRI: Pandemija može potrajati do dve godine?

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

mira

04-07-2020 12:17h
Gde je ovde lekarska etika? Svaki dan loše vesti, umire se sve više, i to sve mlađi ljudi, a Kon kaže da će da potraje. Nije pre mesec dana predvideo sadašnje stanje, ali zato dobro vidi šta će biti za dve godine.
Pod hitno oterati ovog zlog čoveka da ne širi paniku u narodu! Zlo prosto izbija iz njega! Proterati sve takve, a da u javnosti bude struke, ljudi kojima će narod verovati u ovom teškom trenutku. Narod je inače uplašen i dolivanje ulja na vatru je čisti idiotizam nekih ljudi.

Milan

04-07-2020 13:47h
@mira
Gdje je etika svih silnih ljekara , koji posjeduju Dr. diplome !?! Svi redom cute o virusu , ili nista ne znaju ???

Ana

04-07-2020 14:58h
@mira
NISTA SE NE ZNA O VIRUSU I ON NAGADJA! NE TREBA GA KRIVITI ALI IPAK NE TREBA DAVATI PROGNOZE, MOZE OVO ODJEDNOM DA PRESTANE!

mira

04-07-2020 16:23h
@Ana
Do sad su se nalupali, a prognoziraju i dalje? Kako ovo utiče na narod, da li se pitate? Treba ga kriviti, i sve slične njemu!
Čitajte malo između redova! Zar vam ovo ne izgleda kao veštačko održavanje virusa u životu, po nečijem nalogu? Koliko puta je već ponovljeno da moramo da naučimo da živimo sa koronom?! Sve se uklapa!

Narod je glasao za psihopate

05-07-2020 09:25h
@mira
Imali smo priliku na glasanju da ih sve oteramo,nismo je iskoristili.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: