slušajte svoj organizam

PRIRODNO LEČENJE POLICISTIČNIH JAJNIKA: Izbalansirajte hormone na ovaj način i rešite „tihi poremećaj“!

0

Policistični jajnici, koji se drugačije zovu i „tihi poremećaj“, jesu jedan od najčešćih hormonalnih poremećaja kod žena. Čak 5 do 20% žena u reproduktivnoj dobi pati od ove tegobe.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Neki od najčešćih uzroka sindroma policističnih jajnika su:

  1. genetska predispozicija
  2. loša ishrana
  3. neadekvatna fizička aktivnost
  4. pristnost već nekog hormonskog poremećaja
  5. visok nivo insulina
  6. visok nivo upale.

 

Umesto besomučnog ispijanja raznih lekova, poboljšajte stanje svog organizma putem alternativnih metoda. Potrebna vam je kombinacija mioinozitola, melatonina i folne kiseline, kako biste regulisale menstrualne cikluse, pospešile ovulaciju, kvalitet jajnih ćelija i njihov broj, snizile insulin, glukozu, holesterol, upalu.

 

Srećom, navedene sastojke ne morate piti odvojeno! Njihova kombinacija nalazi se u preparatu Folinomel, koji se kao takav može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju sindroma policističnih jajnika, kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kao i sa problemom mioma.

 

foto: promo

 

U jednom pakovanju Folinomela nalazi se 20 kesica, a konzumira se 1 kesica dnevno. Ne postoji vremensko ograničenje u vidu trajanja terapije, slušajte šta Vam organizam kaže i na osnovu toga ćete najbolje zaključiti. Folinomel je potpuno prirodan preparat, te se ne morate plašiti da će naškoditi Vašem organizmu.

 

Naručite ga OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od 2.990 rsd.

 

* Dostava je besplatna.

makonda-tracker