rešenje

OSEĆATE SE NELAGODNO ZBOG PREKOMERNOG ZNOJENJA? Rešite problem u rekordnom roku uz pomoć OVOGA!

0

Pravi izbor za vas

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Hiperhidroza, iliti prekomerno znojenje, je izuzetno rasprostranjen problem o kom se, nažalost, malo govori. Osobe koje pate od ovog poblema najčešće se osećaju neprijatno i nelagodno im je o tome da porazgovaraju sa nekim. Zahvaljujući Perspi-Guard® spreju, nećete ni morati da pričate.


Perspi-Guard® uvezen je iz Engleske, klinički odobren sprej i rešava problem prekomernog znojenja. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno je dovoljno blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

foto: Promo

 

 

Perspi-Guard® namenjen je i za žene i za muškarce svih starosnih doba, za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela.

 

Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno, Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

foto: Promo

 

Ovaj fantastični proizvod naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 2.370 rsd.

 

 

makonda-tracker