očistite svoje telo

OSLOBODITE SE PARAZITA I VRATITE SNAGU ORGANIZMU: Na ovaj način osetićete veliku razliku u kvalitetu vašeg života!

0

Paraziti u organizmu su česta pojava, a da ni sami ne znamo da nam oni uzrokuju mnoge zdravstvene probleme. Kroz analize njihovo prisustvo se uglavnom ne vidi, a mogu postepeno da uništavaju sluzokožu, crpe energiju, pune organizam toksinima, jedu vitamine…

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Baš zbog toga što su neprimetni i mogu postepeno da utiču na vaše celokupno zdravlje, najbolje bi bilo razmišljati unapred i na vreme ih se osloboditi.

 

Kada na prirodan način sprovedete čišćenje organizma od parazita, osetićete veliku razliku u kvalitetu života. Potreba za slatkišima će se smanjiti, težina će se unormaliti, nećete imati osećaj umora i pospanosti, već ćete se osećati snažno i puni energije.

 

Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu i to u vašem domu! Najbolji lek je zapravo u prirodi, u dobrom odabiru biljaka, koje rastu u ekološki netaknutim mestima.

 

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića.

Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

 

foto: Promo

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela, mesec dana. Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

 

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

 

Purodon možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352 svakog radnog dana.

 

* Akcijska cena traje do isteka zaliha

* Još sjajnih preparata, po sniženoj ceni, možete OVDE pronaći.

 

makonda-tracker