sjajan savet

JEDINSTVENO REŠENJE PROTIV PREKOMERNOG ZNOJENJA: U potpunosti rešite problem hiperhidroze!

0

Hiperhidroza, ili prekomerno znojenje je čest problem i kod mladih i kod starijih. Njeni simptomi su često i primetno znojenje koje probija preko garderobe, obilno znojenje na stopalima, ispod pazuha, na glavi i licu, kao i kapi znoja na šakama i stopalima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 


Za rešavanje ovog problema u ponudi su razne metode koje su, nažalost, uglavnom agresivne, poput ubrizgavanja botoksa ili odstranjivanja znojnih žlezda. Sad ne morate da se odlučujete na takav agresivan metod, jer na našem tržištu postoji preparat koji može da vam pomogne.

 

 

Uvezen iz Engleske, klinički odobren Perspi Guard sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

 

foto: promo

 

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard®sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

 

 

 

 

 

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352radnim danima.

 

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker