olakšajte sebi

SMRŠAJTE U REKORDNOM ROKU: Najefikasniji biljni suplement sada je na sniženju od 50 odsto!

0

Stiglo nam je proleće i lepo vreme, međutim našli smo se u situaciji kada mnogo vremena provodimo kod kuće i imamo smanjene mogućnosti za fizičku aktivnost. Tokom ovog perioda neizbežno je da se malo opustimo i ne vodimo računa o tome kako se hranimo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dali ste sebi malo oduška, a mi sada za vas imamo odličan savet kako da smanjite apetit, povećate energiju, a kilažu vratite na staro. Otkrili smo sjajan prirodan preparat koji ubrzava proces mršavljenja, daje vam dodatnu energiju i ne može da ošteti vaš organizam.

 

Pure Kick-sagorevač masti omogući će vam bezbedno mršavljenje. Ovaj preparat blokira Alfa-2 receptore, zaustavlja nakupljanje masnih naslaga i ubrzava metabolizam zbog bezbednog aktiviranja delovanja centalnog nervnog sistema.

 

foto: Promo

Njegova delotvornost krije se u jedinstvenoj formuli 9 aktivnih sastojaka. Piperin poboljšava probavu, povećava termogenezu i potiskuje nakupljene masti, dok seme kajenske papričice povećava potrošnju energije i oksidaciju masti. Glukomanan smanjuje apetit i sprečava nakupljanje masti. Vitamin B6 pomaže razgradnju aminokiselina koje pomažu rast mišića. Tu je i cink čije dejstvo omogućava jačanje imuniteta, minimizira sintezu belančevina i poboljšava radnu sposobnost. Hrom GTF smanjuje nivo šećera, a povećava energiju i smanjuje želju za slatkim. Svima je poznato kako zelena kafa fantastično deluje na smanjenje telesne težine, pa je tako njen ekstrakt i u ovom preparatu kako bi usporio pretvaranje hrane u masti, smanjio nivo holesterola i poboljšao strukturu tela. Ekstrakt zelenog čaja zadužen je za povećanje snanje i energije, te radi razgradnje masti, dok je vitamin B12 tu da bi ojačao imunitet i poboljšao radnu sposobnost.

 

Ovaj preparat deluje u tri sfere:

1. Ubrzava metabolizam

2. Smanjuje apetit

3. Povećava energiju

Potrebno je da pijete po jednu kapsulu 30 minuta pre obroka tri puta dnevno. Pure Kick sprecifičan je i po tome što u procesu mršavljenja neće da troši, već će da sačuva vašu mišićnu masu. Poručite ga OVDE ili na broj telefona 011/442-0502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352 radnim danima po ceni od 4.460 rsd za 60 kapsula.

* U toku je akcija 2+1 gratis, ( za poručene 2 kutije, treću dobijate na poklon ), ili 3+2 gratis.

* Još sjajnih proizvoda po pristupačnoj ceni pronaći ćete pritiskom OVDE.

 

makonda-tracker