sve popularnije rešenje

MIOMI NA MATERICI SU ČEST UZROK STERILITETA KOD ŽENA: Na ovaj način možete rešiti problem i bez operacije!

0

Miomi na materici su dobroćudni tumori koji se razvijaju na unutrašnjem ili spoljašnjem zidu materice, a nekad i na susednim organima. Najčešća su pojava kod žena reproduktivne dobi. Uzrok njihovog nastanka je nažalost nepoznat, ali se pouzdano zna da njihov rast stimuliše hormon estrogen.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Najčešći simptomi su bol i pritisak u maloj karlici, učestalo i bolno mokrenje, bolni polni odnosi, kao i bolovi u krstima, produžene i obilne menstruacije i neredovna menstrualna krvarenja. Vrlo često su miomi na materici uzrok steriliteta kod žena.

 

Lečenje mioma zavisi od njihove veličine i mesta na kom se nalaze. Ukoliko počnu naglo da rastu, izazivaju obilna krvarenja ili vrše pritisak na okolne organe zbog svoje veličine, potrebna je operacija. Međutim, ukoliko to nije slučaj, dovoljni su i pažljivo odabrani medikamenti i dijetetski suplementi.

 

Preparat Folinomel u sebi sadrži pravu kombinaciju mioinozitola i melatonina, kao i folnu kiselinu i kao takav se može bezbedno primenjivati kod terapije u lečenju steriliteta, korekciji telesne težine, kod pacijenta sa hroničnim pelvičnim bolom, kod pacijenata sa hroničnom dispneom, kod pacijenata sa PCOS (sindromom policističnih jajnika), kao i sa problemom mioma.

 

foto: Promo

 

Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije (rešenje br. 9051/2016 od 20.05.2016. godine)

 

 

Prednosti Folinomela su mnogobrojne:

 

– Reguliše menstrualne cikluse
– Promoviše ovulaciju
– Pospešuje kvalitet jajnih ćelija kao i njihov broj
– Smanjuje rizik od gestacijskog dijabetesa u trudnoći
– Snižava insulin i glukozu
– Snižava holesterol
– Snižava upalu
– Rešava problem mioma na materici
– Rešava problem nervoze, kao i prekomerne težine
– Smanjuje potrebe za određenim namirnicama
– Rešava hormonske manifestacije prirodnim putem

 

 

Preparat Folinomel možete naručiti OVDE po ceni od 2.990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352 svakog radnog dana.

 

*Dostava je besplatna.

**Celokupan asortiman preparata možete videti OVDE.

makonda-tracker