lako i jednostavno

NEAGRESIVNO REŠENJE PROTIV PREKOMERNOG ZNOJENJA: Sprečite ovaj problem efikasno bez tretmana botoksom!

0

Bilo da patite od primarne ili sekundarne hiperhidroze, rešenja koja su ponuđena za rešavanje pomenutog problema su izuzetno agresivna. Struja, ubrizgavanje botoxa, pa i odstranjivanje znojnih žlezda. Pre nego što se upustite u rešavanje tegobe na spomenuti način, znajte da na našem tržištu postoji i potpuno efikasna, neagresivna metoda za rešavanje ovog problema.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dosta njih se iznova neuspešno bori sa problemom prekomernog znojenja ne znajući da na našem tržištu postoji najefikasniji preparat za borbu sa hiperhidrozom – Perspi Guard. Uvezen iz Engleske, klinički odoben sprej, rešiće problem u potpunosti. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

 

foto: Promo

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2370 rsd, a možete ga poručiti OVDE, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 radnim danima.

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker