lako i moćno

FIZIOTERAPIJA ZA CELO TELO: Ovo je najefikasniji način za život bez bolova!

0

Mnoge bolesti su prouzrokovane dugim sedenjem, stajanjem i nepravilnim držanjem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prvo se javi bol u određenoj regiji i ako se ne reaguje adekvatno, ona može uznapredovati do pojave diskushernije i čak bolesti kardiovaskularnog sistema. Iz tog razloga, vrlo je bitno ne ignorisati pojavu prvih simptoma, a najbolje bi bilo voditi računa da do simptoma uopšte ne dođe. Zašto biste čekali nekoliko meseci na termin kod fizijatra kada fizioterapiju sada možete uraditi i sami kod svoje kuće?

 

Ukoliko tražite nešto što će srediti bolove u lumbalnom delu kičme, za Vas je masažer za leđa LM2. On je jednostavan za rukovanje, sve što je potrebno jeste da ga uključite u struju, pritisnete Auto mod i opustite se. Možete ga koristiti uvek i na svakom mestu, kad god imate potrebu za masažom. Sastoji se od sistema 4 u 1, sadrži: infrared svetlo i terapiju toplotom, vibracionu masažu, elektromagnetno polje i vazdušni sistem istezanja. Možete ga koristiti kada god poželite i gde god se nalazite. Posle svakodnevne terapije moći ćete da radite bez bola i da budete efikasniji i odmorniji, kada završite sa poslom.

 

foto: Promo

Masažer za leđa LM2 možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana po akcijskoj ceni od 8.100 rsd.

 

Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi godinu dana.

 

Masažer CM 3 predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom na bilo kom delu tela koji vas boli.

Prvo blago istegnete vrat kako biste opustili napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata i na kraju ide toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

 

foto: Promo

 

CM3 masažer možete poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 11.900 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi godinu dana.

 

Specijalni masažer za kolena, Spinemax KM, efikasno ublažava bolove u kolenima, a preporučuje se osobama koje osećaju bol prilikom penjanja uz stepenice ili bilo kakvog pokreta kolena, prilikom vremenskih promena i pri niskom vremenskom pritisku. Takođe je i za one koji imaju učestali bol ili nelagodnost pri pomeranju kolena, kao i kada je koleno otečeno ili ukočeno posle podne ili tokom noći posle pomeranja.

 

Njegove karakteristike su:

 

- LED svetlo i terapija toplotom;

- Podesiva temperatura 40-70C;

- Vibraciona masaža (2 vibratora);

- Odvojive i podesive trake za koleno (2 trake);

- Istovremena terapija za oba kolena;

- Ergonomski dizajnirano, može da se koristi i za zglobove ramena i lakta;

- Dodatne elektrode za elektro stimulaciju izabranog dela tela.

 

foto: Promo

Možete ga poručiti OVDE po akcijskoj ceni od 11.800 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

Dostava je besplatna, a garancija na masažer važi godinu dana.

 

 

*Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

 

makonda-tracker