izvor zdravlja

KOREN OVE BILJKE JE ELIKSIR SAVRŠENE HORMONSKE RAVNOTEŽE: Povećava energiju i uspostavlja balans u organizmu!

0

Pravi izbor za vas

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sa peruanskih planinskih vrhova, uz surove vremenske uslove, sa neverovatnom nutritivnom snagom, rađa se maka. Biljka, naučno poznata kao Lipidium Meyenii Walp razvija se na nadmorskoj visini od 4.000 metara, u mestima gde je prosečna temperatura oko 4 stepena. Poznata i kao peruanski ženšen, zbog svojih neverovatnih hranljivih vrednosti, maka ima dugu istoriju neverovatne hranljivosti i koristi za ljudsko zdravlje.


 

Šta je u sastavu make što sadrži magiju savršene homestaze? Maka je fantastičan, bogat, hranljiv, prirodno uravnotežen eliksir savršene hormonske ravnoteže. I, sve to zahvaljujući bogatom sastavu: Aminokiseline: alanin, arginin, asparaginska kiselina, glutaminska kiselina, glicin, histidin, OH-prolin, izoleucin, leucin, lizin, metionin, fenilalanin, prolin, sarkozin, serin, treonin, tirozin i valin. Minerali: kalcijum, bakar, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalijum, bor, selen, mangan, natrijum i cink. Steroli: brasikasterol, erogosterol, ergostadienol, kampesterol, sitosterol i stigmasterol.

19 masnih kiselina: behanska, neuronska, lignocerinska, tridekanska, 7tridekanska, pentadekanska, 7pentadekanska, heptadekanska, 9heptadekanska, nonadekanska, 11nonadekanska. Vitamini A, B1, B2, B3, B12, C, D i E.

 

foto: Profimedia

Maka ima moć da uspostavi homeostazu u organizmu, to je balans, ravnoteža, jednakost normalnog toka metabolizma u telu. Maka je snažan antioksidans koji se bori protiv starenje i omogućava zaštitu ćelija. Poznat je i kao važan način za obezbećenje hranljivih sastojaka za obnovu gustine kostiju kod ljudi sa osteoporozom. Maka je hranljiva materija koja je korisna i za muškarce i za žene.

 

Za žene, maka može da: poboljša libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, pomaže u prevazilaženju depresije i hroničnog umora, poboljšava imuni sistem, pomaže u borbi protiv simtoma menopauze, smanjuje anksioznost, poboljšava hormonski balans, poboljšava koncentraciju.

 

Za muškarce, maka može da: pomogne u oporavku, balansira njihovo zdravlje, poveća libido, poveća energiju, izdržljivost i kondiciju, poveća broj spermatozoida, mobilnost i formiranje, poboljša imuni sistem, poveća nivo testosterona, pomogne kod erektilne disfunkcije, pomogne u izgradnji mišićne mase.


Pakovanje od 50 maka kapsula možete poručiti OVDE po ceni od 1000 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

* Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

 

 

makonda-tracker