odlično rešenje

DISKUS HERNIJA NE MORA UVEK DA SE OPERIŠE: Saznajte na koji način možete da sačuvate vašu kičmu i vrat!

0

Tokom dužeg sedenja, stajanja i nepravilnog hodanja neminovno je da se jave bolovi duž kičme, vrata, nogu… Ukoliko se lečenje tih bolova odlaže, problem može postati još gori i pretvoriti se u degenerativnu bolest kao što je diskushernija, spondiloza, spinalna stenoza...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Od izuzetne važnosti je znati kako se ponašati dalje – vežbe i masaže nisu dozvoljene dok se ne oslobodite bola, a da biste se oslobodili bolova, potrebna vam je neka vrsta fizikalne terapije. Redovi u domovima zdravlja i kliničkim centrima su, nažalost, predugački, ali baš zato i postoji način da fizikalnu terapiju uradite u udobnosti svoga doma.

 

Sve što vam je potrebno jesu odgovarajući i provereni proizvodi, kao što je masažer CM3. On predstavlja novu vrstu fizioterapije za vratni deo. Efikasno ublažava bol i relaksira mišiće u vratnom delu. Jednostavan je za rukovanje, u sebi sadrži struju, grejanje i trakciju, a kao bonus ima dodatni par elektroda kojima možete uraditi terapiju strujom, na bilo kom delu tela koji vas boli.

Prvo blago istegnete vrat, da opustite napete mišiće, zatim terapijska struja prolazi kroz mišiće vrata, i na kraju toplota koja će dodatno relaksirati i opustiti napete mišiće.

 

foto: promo

 

Masažer možete poručiti OVDE po ceni od 11.900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442-0502 svakog radnog dana.

 

*Dostava je besplatna.

** Garancija važi godinu dana.

*** Još odličnih proizvoda protiv bolova za sve delove tela možete pogledati OVDE.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker