Sjajan predlog

HIPERHIDROZA NASTAJE ZBOG POREMEĆENOG RADA ZNOJNIH ŽLEZDA: Rešite ovaj neugodan problem na jednostavan način!

0

Hiperhidroza, iliti prekomerno znojenje, ume da bude veliki problem. Osim što odbija ljude iz našeg okruženja, ona izaziva neprijatne mirise i utiče na samopouzdanje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Javlja se zbog poremećenog rada znojnih žlezda i deli se na primarnu i sekundarnu. Primarna hiperhidroza javlja se kao posledica emocionalnih problema i anksioznosti, dok sekundardna hiperhidroza nastaje kao posledica nekih drugih poremećaja.

 

Mnogo truda od strane naučnika je uloženo upravo u razrešavanje i osmišljavanje formule koja bi rešila problem hiperhidroze ili kako to jednostavnije zovemo - prekomernog znojenja. Konačno se na našem tržištu nalazi proizvod koji rešava ovaj problem.

 

Perspi-Guard Sprej, je klinički odobreno sredstvo koje osigurava 5-dnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa, pruža potpunu zaštitu, prijatan osećaj a time i samopouzdanje. Sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških obika hiperhidroze (prekomernog znojenja) a istovremeno, dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Idealan je za primenu kod bitnih događaja poput: venčanja, zabava, poslovnih sastanaka, javnih nastupa i stresnih situacija.

 

foto: Promo

 

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® Sprej nije dnevni dezodorans već medicinski Antiperspirant protiv prekomernog znojenja (Hiperhidroze).

 

foto: Promo

 

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve obike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2370 rsd, OVDE ga možete odmah poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

 

makonda-tracker