pripazite

PROVERITE DA LI IMATE OVE SIMPTOME: Posledice prisustva parazita u organizmu su velike

0

Nažalost, niko nije siguran kada su u pitanju zaraze parazitima.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dovoljno je da ne operemo ruke posle jela, da pijemo vodu iz slavine, ili da nas ugrize insekt, kako bi se povećao rizik od pojave parazita u organizmu. Mnogi ljudi zapravo i ne znaju za prisustvo parazita u telu. Savremene dijatnostičke metode, nažalost ih u mnogim slučajevima ne mogu tačno utvrditi. Koji su simptomi zapravo parazita u organizmu?

 

Ukoliko imate akne, bubuljice, ranu ćelavost, loš kvalitet noktiju i kože, česte angine, polipe, sinuzitis, alergije, malaksalost, nervozu i česta oboljenja urogenitalnog sistema, moguće je da imate parazite u organizmu. Postoji 100% siguran način da zaštitite sebe i svoju decu i to u vašem domu! Najbolji lek je zapravo u prirodi, u dobrom odabiru biljaka, koje rastu u ekološki netaknutim mestima.

 

Purodone ne uzrokuje nikakve nuspojave, za razliku od hemijskih lekova koji uzrokoju nesvesticu, mučninu, glavobolju i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre. Ovaj dodatak ishrani je potpuno prirodan, na bazi aromatičnog karanfilića, suvog ekstrata polena, ekstratu vratića, kao i cvetova vratića. Purodone poboljšava zdravlje, štiti jetru, srce, pluća, kožu i želudac od parazita.

 

foto: Promo

 

U kutiji ima 60 kapsula, a preparat se primenjuje dva puta dnevno 30 minuta pre jela, mesec dana. Purodone tretira problem sa svim vrstama parazita dvojako – preventivno i reaktivno. Ukoliko su se simptomi već pojavili, ovaj suplement će vam pomoći da poboljšate opšte stanje, a ukoliko simptomi još uvek ne postoje, sprečiće njihovu pojavu!

 

Oslobodite se parazita koji su uzroci mnogih zaraznih bolesti, karcinoma, a koji mogu narasti i do 38 cm dužine!

 

Purodon možete poručiti OVDE, po akcijskoj ceni od 3.650 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

* Akcijska cena traje do isteka zaliha

 

* Još sjajnih preparata, po sniženoj ceni, možete OVDE pronaći.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker