ISPROBAJTE

SA OVIM NAPITKOM REŠAVATE PROBLME MASNIH NASLAGA: Samo 1 decilitar dnevno pravi čuda vašem organizmu (FOTO)

0

Jeftin i prirodan način da se oslobodite masnih naslaga i izgradite mišiće!

foto: Promo

Brzo mršavljenje  često za posledicu ima i narušavanje zdravlja jer se organizmu uskraćuju hranljive materije, piše Lepa & Srećna.

 

Gubitak masnih naslaga je odličan za naše zdravlje, ali često ostaje opuštena koža na rukama i nogama, pa i celulit na butinama i zadnjici.

 

Zato je važno da topljenje sala prati i proces izgradnje mišića. Naučnici preporučuju da se u okviru dijete što češće konzumira i mleko. Jedna studija pokazala je da ova namirnica može da pomogne telu da se brže oslobodi masnih naslaga - ispitanici koji su pili po dve šolje obranog mleka dnevno gubili su dvostruko više masnih naslaga, a izgradili 60 odsto više mišićne mase.

 

foto: Profimedia

Za one koji ne vole mleko, ohrabruje i podatak da je dovoljna i manja količina ovog napitka da se obezbedi njegovo blagotvorno dejstvo.

 

Drugo istraživanje, naime, pokazuje da je dovoljno i samo decilitar i po mleka dnevno da podstaknemo mršavljenje i izgradnju mišića.

 

Stručnjaci veruju da je nizak nivo kalcijuma u telu signal za mozak da nema dovoljno hranljivih materija i zato jedemo više. Kod gojaznih ljudi zabeležen je učestali deficit kalcijuma.

 

 

makonda-tracker