Sjajan predlog

BEZ PO MUKE DO VITAMINSKE BOMBE: Ojačajte imunitet u ovim hladnim danima i odbranite se od virusa!

0

U zimskom periodu podložni smo virusnim infekcijama, stoga je neophodno da ojačavamo imunitet kako bismo odolevali bolesti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Skupi preparati su efikasni, no zašto bismo se izlagali troškovima kada sve neophodne vitamine možemo da dobijemo kombinacijom voća. Ceđeni sokovi osim što su zdravi, osvežavaju i odličan su početak dana, a sve što vama je potrebno za njihovu pripremu je moćni blender. On ne samo da je pogodan za spremanje “vitaminskih bombi”, nego i za šejkove i frapee koji su odlični kao obroci, kao dodaci ishrani, ali i “pomoćnici” u zdravoj ishrani i treningu.

 

Super moćni blender pravi frape i šejk u roku od nekoliko sekundi! Smućkajte i odmah možete da pijete iz iste flaše. Nastavak na poklopcu Vam omogućava da ga nosite sa sobom i pijete na putu do posla, u teretani ili gde god Vi poželite. Lomi led za nekoliko sekundi, i sve što u njega stavite napraviće za nekoliko sekundi.

 

foto: Promo

Veoma lako se čisti . Blender je brzo rešenje za doručak porodice u pokretu ! Dodajte voće da stvori zdravu užinu, ili dodajte kašičicu vašeg omiljenog proteina za teretanu . On je ultra-kompaktan, sa moćnim motorom velikog kapaciteta za brzo mlevenje leda, voća i povrća. Kućište je od čvste plastike, u kompletu dobijate 2 boce sa pop-up nastavkom za pijenje. Ima ugrađene oštrice, a čisti se pod mlazom vode. Ima 2 godine garanciju i snagu 180 W.

 

Njegova cena je samo 2199 rsd, OVDE ga odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

 

makonda-tracker