najbolja zaštita mišića i kostiju

BUDITE PUNI ENERGIJE: Ovaj suplement daje snagu i štiti od stresa!

0

Ukoliko osećate grčeve u mišićima, imate problem sa anskioznošću, ili patite od nesanice, moguće je da vašem telu nedostaje magnezijum.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manjak energije, kao i blago povišen pritisak takođe mogu biti pokazatelj manjka magnezijuma u organizmu. On je neophodan za pravilno funkcionisanje nervnog sistema, učestvuje u proizvodnji energije i štiti ceo metabolizam. Takođe je najbolja zaštita mišića i kostiju.

 

Magnezijum učestvuje u više od 300 metabolička procesa, a uključen je i u sintezu proteina. Učestvuje u prenošenju genetskih poruka preko DNK i RNK

Nizak nivo magnezijuma je povezan sa psihološkim problemima. Jedno istraživanje.

 

Magnezijum utiče na tonus mišića, a nizak nivo magnezijuma uključuje pojavu raznih srčanih bolesti, visokog krvnog pritiska, kamena u bubregu. Takođe, smanjen unos magnezijuma u organizmu može dovesti do nesanice, simptoma PMS-a i menstrualne grčeve. Magnezijum učestvuje u stvaranju proteina koji ulaze u strukturu ćelijske membrane. Učestvuje u stvaranju ATP jedinjenja (moćno energetsko jedinjenje u ćeliji mitohondrije) Magnezijum, takođe, smanjuje pritisak u krvnim sudovima, snižava visoki krvni pritisak i poboljšava funkciju srca. Obezbeđuje adekvatni metabolizam kalcijuma i njihov zajednički unos je važan za očuvanje balansa organizma.

foto: promo

 

Zašto izabrati Helirani magnezijum?

 

Heliranje označava vezivanje magnezijuma sa aminokiselinama koje formiraju prsten, koji ljudsko telo prepoznaje kao hrana, te ga lakše apsorbuje. Magnezijum kao dopuna ili putem ishrane može da se ubaci u telo na različite načine, ali helirani magnezijum ima ogromnu prednost koju drugi suplementi nemaju. Ekpresno se brzo apsorbuje.

 

Stanja za koja je dobro iskoristiti helirani magnezijum dodatak: astma i hronične bolesti pluća, kardiovaskularne bolesti, angina, aritmija, visoki krvni pritisak, visoki nivo holesterola u krvi, dijabetes, iscrpljenost, umor, migrena, kamen u bubregu, osteoporoza, trudnoća.

 

Helirani magnezijum možete poručiti OVDE, po ceni od 550 rsd, za 50 tableta, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima.

 

Još sjajnih preparata, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker