zdravo i kvaliteno

Poznati u prelepom ambijentu uživali uz DONCAFÉ GREEN ACTIVE kafu

0

Doncafe Green active kafa okupila je na jednom mestu olimpijce, glumce, trenere za lični razvoj, TV lica i medije.

foto: Promo
foto: Promo

U prelepom ambijentu salaša Stojšić, zvanično je predstavljen novi član u portfoliju kompanije Strauss Adriatic – Doncafe Green active.

 

Ova mešavina tradicionalne kafe obogaćena je dodatkom tri odsto prirodnog ekstrakta sirove kafe u kojoj je očuvana visoka koncentracija antioksidanasa, uz nepromenjen ukus domaće kafe.

 

foto: Promo

Srpska olimpijka Tijana Bogdanović, glumac Sloba Stefanović, spisateljica Žana Poliakov, trener za lični razvoj Nataša Vukoje, kao i predstavnici brojnih medija, obeležili su lansiranje novog jedinstvenog proizvoda na našem tržištu.

 

U ime kompanije Strauss Adriatic, gostima se obratila Katarina Šibalić, direktorka marketinga, koja je istakla da Doncafé Green active kafa sadrži čak 30 odsto više antioksidanasa u odnosu na sve tradicionalne kafe na tržištu, zahvaljujući prirodnom ekstraktu sirove kafe.

 

Poznato je da sirova kafa u sebi sadrži hlorogensku kiselinu, jedan od najmoćnijih antioksidanasa. Verujemo da će ova kafa postati deo vaših zdravijih jutara“, zaključila je Šibalić.

 

Kao zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije, Doncafé Green active predstavlja pozitivnu naviku za svaki početak dana i idealna je za aktivna jutra.

 

foto: Promo

Naša olimpijka, reprezentativka u tekvondou, Tijana Bogdanović kaže da je miris kafe asocira na detinjstvo.

Od skoro i sama pijem kafu. Doncafe Green active kafa je pravi izbor za sportiste, zato što je bogata antioksidansima. Sportisti vode računa o zdravlju, posebno pred velika takmičenja, a sledeće me čeka već za dve nedelje“, navodi Bogdanović.

Glumac Slobodan Stefanović, čovek koji vodi računa o zdravim navikama, ali i pravi gurman i gastronom spremao je za goste promocije zdrave smutije sa kafom.

 

Nema glumca koji može da zamisli dan bez kafe. Probe, stres, okupljanja u bifeu, ništa ne prođe bez kafe. I sada dok pričamo o kafi, prolazi me neka milina i lep osećaj“, kazao je Stefanović.

Predstavnici medija su sa Natašom Vukoje, trenerom za lični razvoj, prošli njene jutarnje rituale, uz pomoć kojih se ona oslobađa stresa.

 

foto: Promo

Jutro je deo dana koji najviše volim i posvećujem samo sebi, a kafa je nezaobilazni deo mojih rituala. Meni bliski ljudi znaju koliko volim domaću kafu i znaju da kada god idem na putovanje, za kafu uvek ima mesta u mom koferu“, zaključila je Vukoje.

 

makonda-tracker