najmoćniji trik

Kad žena hrče: Hrkanjem sam oterala muža iz kreveta, a OVO sam uradila da ga tamo vratim!

0

Ljubica (42) je već 15 godina u braku sa čovekom koga, kaže ona, obožava! Odlično se slažu, ali priznaje da su imali krizu u braku, a sve zbog njenog hrkanja. Zvuči kao muško „zvocanje“, ali ima smisla. Pročitajte šta nam je Ljubica rekla na tu temu.

foto: promo
foto: promo

– Nije moj muž neko „zakeralo“ niti sam ja trpela neke kritike što hrčem. Nego, prosto, čovek jadan više nije mogao da spava pored mene koliko sam bučna i preselio se u drugu sobu. Super smo se mi i dalje slagali, ali u spavaću sobu više nismo odlazili zajedno i više nije bilo nekih spontanih momenata, poljupci i tako to, znate na šta mislim. Onda smo to tako prihvatili kao normalno i shvatili da nema više one večernje romantike, jer samo smo u to doba mogli da je imamo u našoj sobi, jer ima nas dosta u kući i ne možemo baš da se „volimo“ kad hoćemo – smeje se Ljubica.

 

– Nisam htela da to tako ostane, pa sam rešila da nešto preduzmem, a na operaciju nisam smela. Nego kupim ja lepo prsten protiv hrkanja, sa magnetom kažu, pa rekoh ako pomogne pomogne. Nisam baš nešto mnogo verovala u to, ali jeftina stvarčica, pa i da ne radi nema veze. Međutim, to ne da radi, nego ja sad mog Zorana ne mogu da isteram iz sobe ni kad hoću – kroz smeh nam priča ona. – Kaže da više UOPŠTE ne hrčem, spavam k'o beba. Tako da svima hoću to da preporučim, odlično je. Ja sam ga konkretno poručila na broj 011/6 888 999, a kaže ćerka da može i online OVDE za samo 590 rsd!

 

foto: Promo

Prsten protiv hrkanja je toliko lagan i diskretan da će onaj ko ga nosi ujutru kada se probudi zaboraviti da ga uopšte ima na sebi. Uz pomoć ovog specijalnog prstena ćete vi i vaš partner ponovo imati miran san, a pre i posle sna kvalitetno zajedničko vreme.

 

Ako imate isti problem, poručite već danas telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop. Prestanite da hrčete i vratite romantiku u spavaću sobu.


 

makonda-tracker