Ne ignorišite ga

Telo vam šalje izuzetno važno upozorenje: Često i preterano znojenje tokom spavanja može da ukazuje na opaku bolest

0

Ukoliko se znojite noću, to svakako može biti bezazlen znak. Možda vam je vrućina, možda je u pitanju neki hormonalni disbalans, međutim preterano znojenje tokom spavanja ukazuje na ovu opaku bolest, zbog koje bi trebalo da posetite svog lekara.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoji preko 130 vrsta kancera krvi, pa simptomi variraju u zavisnosti od tipa bolesti ili od osobe, piše Lepa i srećna. Grupa istraživača otkrila je kako je jedan od simptoma raka krvi preterano znojenje tokom spavanja. Pored znojenja, na ovu bolest ukazuje i naglo mršavljenje, stalni osećaj umora, bol u kostima, infekcije, krvarenje i pojava modrica.

 

Lako, ukusno i veoma efikasno: Evo kako da ishranom smanjite znojenje u letnjim mesecima

 

Napominjemo da svi ovi simptomi mogu biti bezazleni, ali ako ih osetite obavezno se obratite lekaru. Stručnjaci ističu da način života ne igra veliku ulogu u dobijanju raka krvi, ali je važno strogo slušai smernice lekara ako je ova bolest dijagnostifikovana. Intezivno znojenje nogu tokom leta je prirodan proces koji muči svakog muškarca i ženu. Umesto da trošite novac na skupe preparate pune hemikalija za sprečavanje znojenja - isprobajte ovaj super trik.

 

U obuću stavite higiijenski uložak tako da ga zalepite na dno. Uložak će upiti znoj i učiniti da stopalo ostane suvo i bez neprijatnog mirisa.

makonda-tracker