pravi izbor za vas

ZDRAVO GRICKANJE: Mogu li se kokice napraviti BEZ trunke ulja, a da budu PREUKUSNE? (VIDEO)

0

Ovaj mali simpatični aparat za kokice je najpraktičniji aparat za kokice koji ste ikada videli

foto: Promo
foto: Promo

Da, mogu! I to kakve kokice! Sada ih možete iskokati za tili čas bez i jedne jedine kapi ulja, a da budu ultraslasne i da nakon pravljenja ne morate da menjate izgrebanu ringlu i bacate izgorele šerpe – pogledajte OVDE kako izgleda neverovatni aparat za kokice koji vaše večeri uz filmove čini još prijatnijim!

 

Ovaj mali simpatični aparat za kokice je najpraktičniji aparat za kokice koji ste ikada videli! Toliko je mali i izuzetno lagan, sa njim su kokice još zdravije i nema pranja šerpi! Ne samo da nema ribanja, već bukvalno nikakvog pranja! On umesto vas pravi kokice isključivo toplim vazduhom koji kroz njega cirkuliše, pa nije potrebno dodavati u njega ulje.

 

Kako se prave kokice? Sipajte kukuruz u aparat, pritisnite dugme i kokice su gotove! Njegova snaga je 1200w, a kokice idu pravo u posudu koju postavite ispod dela iz kog izlaze, pa nećete morati da prljate gomilu sudova.

 

aparat za kokice
foto: Promo

 

***A danas se ovaj genijalni aparat OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po fantastično SNIŽENOJ CENI od 2.900 rsd!***

 

Upotpunite hladne večeri koje dolaze ovim čudesnim izumom i učinite svako gledanje filmova kod kuće poput bioskopskog iskustva (samo još udobnije i opuštenije).

 

Pogledajte na kom principu radi ovaj fenomenalni aparat:

 

***Iskoristite AKCIJU i već danas po super ceni poručite svoj aparat za kokice koji će vam upotpuniti svako uživanje kod kuće! Poručite ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po ceni od 2.900 rsd.***

makonda-tracker