BRIGA O TELU I DUHU

VEĆ GODINAMA SU POSVEĆENI PRAVILNOJ ISHRANI I ZDRAVOM NAČINU ŽIVOTA: Jelena Đoković svako jutro sinu Stefanu sprema ovu namirnicu! (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Zare Srbin

17-08-2019 13:45h
Daj manite se vise tih gluposti sta ko jede i cime se hrani. Svako ima svoj izbor i gotovo. Pitajte vi ovu kuzdravu Jelenu na cemu je ona odrasla, nego mi se tu sada kao posvecuje necemu?? Srecno im bilo, postujem Noleta kao Srbina i tenisera a za ovo sve ostalo, bas me stoli bojko.

Cika Sale

17-08-2019 17:07h
@Zare Srbin
Ako iskreno kaze odrasla je bre na cvarke i sta joj fali :-).

Mare

17-08-2019 15:09h
Od te silne trave i zobi ,Jelena lici na konja.

arlejena

17-08-2019 15:58h
Sjajno! Isprobacu odmah, u medjuvremenu biste mogli da objavite moj recept za veceru, ko zna mozda ga i Jelena procita. Recept je sledeci: tri semenke belog maka, jedna grancica breze iz severnog dela Tunguzije, kasicica smole sa jalovog bora i tri kapi vode sa dna Egejskog mora. To sve preliti pticjim mlekom u pet ujutru a jesti za veceru u 18:15h. Prijatno!

Cika Sale

17-08-2019 17:12h
@arlejena
E dasam vas slusao nebi doziveo 70-tu :-) .
Moj recept je za dorucak 5 jaja sa slaninom na podne( rucak ) kilo pecenja sa belolucenu papriku i po kila leba po litra crno vino :-).
Za veceru ciniju tetovca kuvanog sa suvim rebrima 1 ljutu papricicu da moz da prdis celu noc i neboj se cak ni rak te nece:-).

Mira

18-08-2019 23:09h
@arlejena
Kako je Jelena glupa , krenuće da sakuplja "namirnice" koje ste naveli u receptu !

Cika Sale

17-08-2019 17:06h
E super konoplja je zdrava i mak (avganistanac je zdrav dabog sacuva :-) daj bre detetu pekmez i slaninu ce tise usuce to dete ki pritka cu mak pa od maka avganistanci prave drogu bre :-).
lele sta sve nece izmisliti jadna danasnja deca ni pravo mleko ne dobijaju kokosovo mleko pa bre nije to afrikanac jelo cerko.:-)

Mare

18-08-2019 10:21h
Tako zdrava hrana, a ona sve gora i propala nacisto...kost i koza! Sumnjam da Federova Mirka zoba po ceo dan, a zena sija i jos 4. dece rodila. Do juce si jela kacamak, a sad cim si okruzena parama odjednom ne znas za nasu hranu nego cia, lan i ostalo.

vanja

18-08-2019 21:34h
@Mare
Mirka, prasica.

Mira

18-08-2019 23:07h
Ova Jelena nije normalna ! Upropastiće dete ! Nisu semenke za dete koje se razvija !
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: