Magija ukusa

VEGAN STE, ILI NE KONZUMIRATE ŠEĆER? Istražili smo koja poslastica je najukusniji izbor za vas!

0

Zdrava i pravilna ishrana je provereni recept za dug život. Prema najnovijem istraživanju broj osoba koje se odlučuju za vegansku ishranu je u konstantnom porastu. Osim porasta broja vegana, uvećava se i broj ljudi koji su iz svoje ishrane potpuno izbacili konzumiranje šećera.

foto: promo
foto: promo

Mnogi su se nažalost odlučili za ovaj korak i zbog dijabetesa, ili drugih zdravstvenih problema koje stvara nepravilna, loša i nekvalitetna ishrana, a ne samo fizički višak kilograma. Pitanja koje se često postavljaju su: Da li je prilikom zdrave ishrane, poželjno konzumirati slatkiše? Da li zdrave poslastice mogu biti ukusne? Vreme je da razbijemo mitove na ovu temu.

 

 

Za početak sjajna informacija: Postoji zdrav i kvalitetan slatkiš! Još bolja vest je da je u pitanju upravo jedna od mnogima omiljena poslastica - sladoled!

 

 

Velika je zabluda da sladoled mora sadržati veliku količinu šećera, veštačke boje, arome, emulgatore i biljne masti. Za početak, kvalitetan sladoled podrazumeva kombinovanje stare recepture, sa najsavremenijom tehnlogijom. Pažljiv odabir sirovina je sledeća stavka koja je važna. Sveže ogansko voće je pravi izbor kada je nastajanje zdravog sladoleda u pitanju.

 

 

 

A da li kvalitetan sladoled može biti ukusan? Njegov egzotični ukus će vas pri prvom zalogaju osvojiti i odvesti na sedmo nebo! Magičan ukus će oduševiti čak i one najzahtevnije!

 

 

Seven Heaven je nov brend premium kvaliteta, koji za sve one koji su vegani, poste, ili ne konzumiraju šećer (sugar free sladoledi) imaju veliki izbor ukusa, koji za samo 60 minuta na teritoriji Beograda može da stigne na vašu kućnu adresu! Dostava je besplatna, a rapsodija ukusa je sada na dohvat ruke, OVDE možete poručiti svoju kombinaciju, ili pozovite broj telefona 066/66 00 330.

 


 

Birajte preko 30 ukusa iz bogate ponude, bez griže savesti po svoje zdravlje, bez brojanja kalorija, jer sedmo nebo nikada nije bilo bliže!

 

foto: promo

 

makonda-tracker