napravite pravi izbor

BIĆETE FIT DOK KAŽETE KEKS: Kako da uživate u slatkom BEZ GRIŽE SAVESTI?

0

Ubrzan tempo života koji je postao svakodnevica većine, često sa sobom nosi brojne probleme, a najviše one zdravstvene.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zbog teškog usklađivanja obaveza, a samim tim i neredovnog načina ishrane i pogrešnog odabira namirnica, najčešće ispašta naše zdravlje, a sve se odražava i na naš fizički izgled.

 

Iako svi težimo savršenoj figuri, nije uvek tako lako dovesti telo do tog stanja. Budući da svaki organizam funkcioniše po sopstvenom principu, jasno je da ne važe za svakoga ista pravila, pa samim tim ne postoji univerzalni recept za postizanje perfektnog izgleda. Ipak, ono što je sigurno jeste da organizam ne treba dovoditi do tačke iscrpljivanja izgladnjivanjem, već korigovati ishranu u skladu sa posebnim potrebama vašeg organizma.

 

Zlatno pravilo kada je u pitanju zdravlje jeste umerenost. Onog trenutka kada odlučite da se rešite viška kilograma, promenite svoje navike, počnite sa laganim treninzima, blago korigujte ishranu i osluškujte svoj organizam. U odnosu na to šta vam on bude poručivao, možete nastaviti sa menjanjem navika koje ćete prilagoditi upravo njegovim potrebama.

 

Dakle, ne postoji pravilo koje nalaže potpuno odricanje od mesa, mlečnih proizvoda, žitarica itd, već je potrebno naći balans i pravo rešenje koje će vašem organizmu pružiti ono najbolje.

 

Ipak, kada su u pitanju slatkiši, trebalo bi obratiti malo više pažnje. Za poslastice poput mlečne čokolade, koju zbog svog sastava mnogi stručnjaci smatraju najnezdravijom namirnicom, treba naći adekvatnu zamenu, budući da su upravo one jedan od glavnih razloga za pojavu gojaznosti, ali i drugih zdavstvenih problema.

 

To naravno ne znači da iz ishrane morate potpuno izbaciti šećer, ali je važno pronaći zdraviju alternativu, poput integralnog keksa, koji je bogat vlaknima, vitaminima i minaeralima, a ovakvim izborom napravićete važan korak ka sticanju zdravih navika.

 

Ovaj slatkiš osim što će zadovoljiti energetske potrebe organizma, neće naškoditi zdravlju, već naprotiv, doprineće poboljšanju celokupnog stanja vašeg organizma.

 

Kompanija Bambi potrudila se da podrži sve one koji odluče da se posvete zdravom načinu života, pa je iz svog asortimana izdvojila Wellness integralni keks, koji je odličan izbor svih onih koji se drže zdravog načina ishrane.

 

Wellness predstavlja prirodan izvor biljnih vlakana i vitamina B, A, D i E grupe, a može biti idealna zamena za obrok, savršena užina, ali i dodatak ishrani pre ili nakon treninga. Ono što je važno istaći jeste da ne sadrži konzervanse i veštačke boje, zbog čega predstavlja odličan izbor svih onih koji se drže pravilnog i zdravog načina ishrane.

 

Dakle, od sada bez griže savesti možete uživati i u ukusnim slatkišima!

 

makonda-tracker