kremasto i sočno

Pravi se za par minuta, a ukus pamtite ceo život: Najbrži i najbolji recept za karbonaru (FOTO)

0

Ukolko nemate vremena da svakoga dana osmislite svoj ručak, predstavljamo vam pastu koja će postati vaš omiljeni obrok! 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sastojci:

- pakovanje testenine (po izboru)

- 3 jaja

- 3 čaše visokomasne pavlake

- 300 g pančete

- origano

- masllinovo ulje

- so, začin po izboru

- parmezan

- prstohvat peršuna

 

Priprema:

 

1. U slanoj vodi prokuvati testeninu i dodati malo maslinovog ulja, zatim dobro iscediti.

 

Svaki put ćete tražiti još: Pržena paprika sa kiselom pavlakom i sitno seckanim belim lukom

 

2. Blago ispržiti pančetu u tiganju.

 

3. U posebnoj posudi izmešati pavlaku i jaja, zatim dodati isprženu pančetu i posuti kesicu origana.

 

4. Sjediniti testeninu sa umakom, posuti parmezanom i iseckanim peršunom.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker