Sledeći put vaša pasta imaće čaroban ukus...
Mnogi profesionalni kuvari su dugo i ljubomorno čuvali ovu tajnu. Sigurno ste se mnogo puta pitali dok ste jeli pastu u restoranu kako je preliv tako kremast, a vama kod kuće to nikad ne uspe.
Zavolećete ga na prvo probanje: Koh u čokoladnom izdanju uz minimalnu pripremu (RECEPT)
Pritom ste dok spremate pastu uvek prosipali vodu u kojoj se kuvala.
Vi ste u stvari ne znajući bacali taj tajni sastojak. Profesionalni kuvari znaju, a sada i vi..
Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...
Malo guste beličaste slane vode u kojoj se kuvala pasta može mnogo da poboljša izgled i ukus sosa.
Ta voda sadrži skrob pa samim tim može da zgusne preliv i da on postane kremast.
Stari hleb i par jednostavnih mamirnica: Sendvič za desetoro koji ćete obožavati (VIDEO)(RECEPT)
Osim toga biće i ukusniji. Potrebno je naglasiti da se voda dodaje na kraju kuvanja sosa i da sos treba manje posoliti jer je voda od testenine slana.