slasno i neodoljivo

Nećete osetiti NIKAKVU razliku: Ovo je PROVERENO najbolji recept za posni sutlijaš

0
Sutlijaš je definitivno među prvima na listi omiljenih slatkiša na našim prostorima. Ali kako uživati u njemu u danima posta? Vrlo lako!
foto: Stil
foto: Stil

Budući da se pravi od pirinča i mleka, ljudi koji poste izbegavaju ovu poslasticu tokom posta, piše Stil.

 

Zbog ovog jela zaboravićete na meso: Probajte posne ĆUFTE (RECEP)

 

Zbog toga su naše koleginice s portala Stil probale posnu verziju i sa zadovoljstvom nam prenose - preukusna je!

 

Sastojci: 200 g pirinča, 200 ml sojinog mleka sa ukusom vanile, kesica vanilin šećera, šećer po ukusu.

 

Priprema: Pirinač skuvajte, pa isperite i ocedite. Dodajte sojino mleko i stavite da se sve zajedno kratko prokuva. Dodajte vanilin šećer i zasladite kristal šećerom po ukusu.

 

Poslastica kojoj je teško odoleti: Posni kolač od banane idealan je za dane praznika, a sprema se za samo 5 minuta!

 

Kad se malo prohladi, sipajte u činije za služenje, po želji dodajte cimet, a možete i neki čajni kolutić. Uživajte!

 

makonda-tracker