recept

Posna, ukusna i laka za pripremu: Za ovu tortu potrebno vam je samo malo vremena, a ukus će vas oduševiti!

0
Malo vremena vam je potrebno napravite posnu, ali izuzetno ukusnu tortu!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

SASTOJCI:

 

1 pakovanje rozen kora, 1 l sojinog mleka sa ukusom vanile, 3 kesice pudinga sa ukusom slatke pavlake, 200 g bele posne čokolade, 250 g margarina, 200 g šećera u prahu, 200 g pečenog mlevenog lešnika, 1 l biljne slatke pavlake

 

Kolači koji se tope u ustima: Medenjaci iz bakine kuhinje (RECEPT)
 

1. Puding razmutiti u malo hladnog sojinog mleka (možete dodati 2-3 kašike šećera). Ostatak sojinog mleka staviti da provri i zakuvati puding. Skloniti sa vatre i u vruće umešati čokoladu izlomljenu na kockice i mešati dok se ne otopi. Ostaviti da se ohladi.

 

2. Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu. Ohlađen puding sjediniti sa šećerom u prahu u penastu masu. Zatim dodati lešnik i umutiti još malo.

 

Dvobojna torta: Poslastica koja pruža mogućnost magične dekoracije

 

3. Posebno umutiti biljnu slatku pavlaku. Filovati na sledeći način: kora-fil-biljna slatka pavlaka, i tako dok se ne potroši sav materijal. Završite biljnom slatkom pavlakom.
 

makonda-tracker