nikad lakše

Sve vreme ste je pravili pogrešno: Prava proja ima samo ova 3 sastojka (RECEPT)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Ру

09-12-2016 15:13h
Права, сељачка проја нема ни прашак за пециво и битно је напоменути са је користи кукурузно бело брашно не жуто! Само вода и брашно... Бар тако правимо ми на Златибору :)

zap

22-01-2018 15:38h
@Ру
pa kad si sa Zlatibora onda reci da se proja pravi od brašna kukuruza Beli Osmak (tj osam redova zrna na klipu kukuruza!!!). nema praška za pecivo ali sad moderne domaćice dodaju kiselu vodu :-) umesto obične

mary

13-01-2018 10:50h
U CG se po starom proja i ne soli nego se posle jede uz sir i kajmak, i pravi se samo od belog kukuruzn og brasna. Kad se ispece drzi se zamotana u krpu/
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: