brzo i lako

Omiljena američka poslastica osvaja svet: Čokoladni brauni koji se topi u ustima (RECEPT)

0
Kolači ne moraju uvek biti komplikovani za pripremu. Brauniji se pripremaju iznenađujuće jednostavno i brzo, zbog čega se mogu praviti i porodično.
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Zamolite svog mališana da meša smesu ili glazuru dok vi čekate da se osnova ispeče ili zajedno razmazujte glazuru, savetuje Yumama.

 

Zahvaljujući tome što priprema traje kratko i ne iziskuje previše truda, uvek u svom domu možete imati spreman ukusan čokoladni kolačić, u slučaju da neko poželi da se zasladi.

 

Ukusni brauni od kestena bez brašna, preliven tamnom čokoladom

 

Potrebno je:

 

* za osnovu:

 

  • 275 grama oštrog brašna
  • 160 grama valjanog ovsa
  • 155 grama kokosovog brašna
  • 20 grama kakaa
  • 1 kesica praška za pecivo
  • 300 grama maslaca
  • 10 mililitara arome vanile

 

* za glazuru:

 

  • 260 grama šećerne glazure
  • 10 mililitara kakaa
  • 10 mililitara maslaca
makonda-tracker