NAPRAVITE VAŠU KOMBINACIJU

Idealan doručak: Ovo je stari recept za najmekše uštipke

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

nacka

23-10-2016 17:53h
Ja pravim ustipke umutim dva jaja sa casom kiselog mleka i casom jogurta posolim po zelji dodam pola kg brasna u koje sam dodala pràsak za pecivo odmah razvijem testo secem na pravougaone parcice przim u dubokom ulju prelepi su

Lola

27-10-2016 17:20h
@nacka
Овај ваш рецепт јесте прелеп али то нису уштипци него мафиши или локуми , тако се бар зову на Космету , за уштипке је тесто мекано и одваја се кашиком .
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: