Harmonija ukusa

Sirovi ajvar: Zvezda sezone!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

esma

19-10-2016 11:16h
Sve sastojke volim i rado bih probala jer mi izgleda primamljivo ,ali nemam dehidrator.Nisam znala da plavi patlidzan sme da se jede sirov.

8

19-10-2016 11:19h
Zaboravili ste u ovakvom receptu obavezan sitno iseckan beli luk koji bi poboljsao aromu ,jer se i po receptu u kuvani ajvar na kraju obavezno isecka nekoliko cenova belog luka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: