Iznenadićete se!

OVDE SVI GREŠE KADA PRAVE PALAČINKE: Ovo je TAJNA koju su profesionalni poslastičari dugo krili!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 10

Кипераш

28-06-2016 18:01h
Е, баш ћемо и то да пробамо!

Snezana

29-06-2016 15:42h
Treba umesto obicne staviti kiselu vodu. :)

Ja

29-06-2016 16:49h
Ja uvek dodam kiselu vodu,i nikad mi nisu zilave

Tata

30-06-2016 21:32h
Ja volim žilave palačinke !

ana

31-07-2016 14:29h
@Tata
hihihi i ja :)

Vesnna

31-07-2016 02:25h
Jednom mi se uzasno prijele palacinke ali nisam imala ni kiselu vodu ni mleko u frizideru (retko ih kupujem jer ih ne pijem) pa sam kao zamenu uzela pivo. Super su ispale, malo tamnije, ali veoma ukusne. Nisam se nikada zamajavala odvajanjem belanceta od zumanceta....ta ne pravim snenokle! Bitno je da se u smesu sipa i ulje pa posle ne mora da se podmazujete tiganj a i da smesa malo "odsedi" u frizideru (10ak min).

gastronom

01-08-2016 20:03h
To sto ste vi napisali je recept za tzv americke palacinke tu se moze dodati i malo praska za pecivo. Domace palacinke se lrave od celih jaja mleka i brasna a moze i ,kako su napisali u komentarima,dodati kisela voda ili pivo

01-08-2016 21:10h
ja kad pravim palacinke nikad ne odvajam nista ali zato dobro umutim prvo jaja dok ne dobijem tvrdji slag onda dodajem mleko pa opet dobro umutim zatim brasno i na vrh noza prasak za pecivo testo mutim na gusto pa ga razredjujem vodom da ublazi miris jaja i nikad nisu zilave cak ni posle dva dana ali nikad ne docekaju toliko

Ne lazi

11-12-2020 01:21h
@
Ne odvajaš jaja a dobiješbtvrdi šlag? Ajde zezaj drugoga bre!

Nina

25-10-2020 16:08h
Ja palacinke pravim od; jaja, slatka pavlaka + mleko + mineralna gazirana (u jednakim delovima), brasno, secer, vanilij secer, na vrh noza soli, ponekad dodam malo cimeta, umutim mikserom da dobijem zeljenu gustinu i pecem tanke poput papira.
Neznam kako izgledaju sledeci dan posto se uvek pojedu tople koliko god da ih ispecem.
Fil za palacinke obicno pravim od poparenih mlevenih oraha sa slatkom pavlakom, prelivene cokoladom.
Probajteee....
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: