Ovo još niste probali

Pikantna francuska kuhinja na novi način: Ukusni kiš sa graškom i kobasicama

0
Neodoljivi spoj povrća i mesa će oduševiti sve prave gurmane!
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Lisa.rs


Sastojci (za 8 parčića):
Za testo:
  1. 200 g brašna
  2. 125 g putera
  3. 1 jaje
  4. prstohvat soli
  5. + malo pasulja
Za fil:
  1. 300 g smrzutog graška
  2. so, biber
  3. čen belog luka
  4. 250 g krem-sira
  5. 1 dl pavlake
  6. 5 jaja
  7. 2 kašike iseckanog vlašca
  8. 75 g rendanog parmezana
  9. muskatni orah
  10. 3 koktel-kobasice
Priprema:



Oduševiće vas: Deluks krompir salata kakvu još niste probali!



Vreme pripreme

Recepte piše: Marija Jakob
makonda-tracker