riznica zdravlja

Za ovu zimnicu možda niste čuli, a uz pečenje i masna jela je fantastična: Kisele punjene paprike se prave za tren oka

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Mali Meda

01-11-2025 16:37h
Ja to ovako: urendam kupus pa ga posolim i zakiselim sircetom . Malo odstoji pa se pune paprike poredjaju se otvorim na gore u teglu a pre punjenja s svaka paprika bocne na donjem delu na 4-5 mesta cackalicom ili viljuskom na jedno mesto da bi se a k iz kupusa i paprike cedio u teglu. Tegle odstoje preko nocinili nekoliko sati rece mobizjutra radite uvece zavrsite punjenje tegli. Nekada se tegle so robcele naoune sokom iz paprika pa se samo malo dolije hladnog presolca da se doounevtegle koje ste na vrhu ukrstili dva prutica srednje eebela po celom vrhu tegle od rena u korenu. Moze se ukrstiti i leskovacdva prutica prethodno oguljena od oore i oprana koja su malo odstojala u hladnoj slanoj vodi. Kada dopunite tegle presolcem zatvorite i odlozite u ostavu. Pozeljno je staviti i vinobranbako ce tegle stajatindugo tj. Velika a license na a ako cete ga za mesec- dva-tri potrositi onda nemorate ali to je stvar ukusa i kvaliteta povrca i vestine.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: