Slatko posluženje

Najbrži sitni kolači za slavu: Gnezda sa lešnikom i čokoladom kojima vaši gosti neće odoleti

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Baka

02-11-2024 19:37h
Ubedljivo najbolja smesa za bombice!!! Pravim ih s puterom, sa manje secera, oko 180 g, i bez onog glupiranja s varjacom i kremom. Uvaljam ih u keks, kakao i kokos, pa budu sarene. Ili, ako imam vremena, prelijem glazurom od bele i mlecne cokolade. Fenomenalne su i ako u vodu dodate 2 ravne kasike nes kafe.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: