Ako obožavate pohovanu hranu, obavezno pripremite smesu za pohovanje na ovaj način
Pohovana hrana možda nije najzdraviji izbor, ali zaista vredi povremeno se počastiti njom, zar ne?
Spolja hrskava, unutra savršeno sočna, ona pravi užitak za nepca, a veoma je važno pronaći najbolju moguću smesu.
Ovaj recept za domaći poh može da se upotrebljava prilikom pripreme pohovanog mesa, tikvica, patlidžana, bilo čega, a nećete napraviti nered i dobićete nezaboravno jelo.
Sastojci:
- 3 cela jajeta
- 2 kašike prezli
- 4 kašike brašna
- 2 dl piva
- so po ukusu (idealno 1/2 kašičice)
Priprema
- Dobro umutite jaja, pa im dodajte brašno, prezle i so i sve dobro promešajte.
- Potom najlijte pivo i još jednom dobro promešajte.
- Uvaljajte meso ili povrće tako da ga smesa fino prekrije, pa pecite.
* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.
BONUS VIDEO
Lignje na mornarski način
( Glossy, T.S.R. )